PROFILUL FIRMEI

Optimizarea organismului prin puterea alimentelor sănătoase

Suntem o companie privată care este specializată în producerea de băuturi, alimente și suplimente sănătoase, care optimizează eficient organismul și furnizează suficientă energie fizică și mentală. În producție, ne bazăm pe principiul creare a unor produse originale, gustoase și în același timp sănătoase, potrivite pentru fiecare zi. Noi în companie suntem primii clienți care testează aceste produse direct în timpul producției. În calitate de producători, ne străduim să aducem clienților și partenerilor noștri produse în care pot avea încredere, în timp ce îi încântă prin parfumul, gustul și efectele lor.

Optimizarea cu succes a organismului, care încarcă atât energia fizică cât și cea mentală, este posibilă doar printr-o schimbare a stilului de viață, deoarece alimentele sunt ceea ce ne influențează.

6 000+
naturpeople

230+
parteneri angro

23
De ani activi pe piață

40+
produse eficiente

Producția proprie ne permite o producție flexibilă și regulată, ceea ce garantează prospețimea produselor

Efortul de a îmbunătăți și produce constant produse de calitate și proaspete ne-a determinat să investim în propriile linii de producție și de ambalare. În prezent, producția regulată și flexibilă ne permite să vindem cele mai proaspete produse posibile. Operațiunile noastre de producție sunt aprobate de Oficiul pentru Sănătate Publică și toate procesele de producție sunt în conformitate cu sistemul HACCP, controlat de Administrația Veterinară și Alimentară a Statului.